Ilman tissejäkin voi saada julkisuutta – KATSO KUVAT!

On olemassa erilaisia julkisuustempauksia saada itselleen lisää näkyvyyttä. Yhdeksi näistä voi laskea Henri Heikkisen seurakuntavaalien mainoksen – Miten olisi eka kerta Henrin kanssa?

Myös suorat julkkikset saavat aina oman osuutensa erilaisista lehdistä vain olemalla BB-joku tai Tanssii tähdistä tuttu. Meille ns. taviksille asiat ovat sinällään vaikeampia.

Olen itse kuitenkin onnistunut omasta mielestäni saamaan hyvää julkisuutta. Pelkästään blogikirjoitusteni kautta. Siitä osittainen kiitos kuuluu myös Uudelle Suomelle, joka on onnistunut luomaan kiinnostavan blogialustan, jonne kirjoittaa huomattava joukko erilaisia vaikuttajia.

Viime kirjoitukseni poikien ympärileikkauksesta huomattiin myös YleXillä, jonka mielipidevankiosiossa esiinnyin tänään. Tämän haastattelun voi kuunnella suoraan areenalta:

http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/ylex-tanaan/mielipidevanki/pitaisiko-poikien-ymparileikkaus-kieltaa

Eutanasiakirjoitukseni noteerattiin aikanaan Helsingin Sanomissa ja siellä kirjoitettiin iso juttu itsestäni sekä suhtautumisestani eutanasiaan. Juttu ei ole enään Hesarin ilmaispalvelussa, mutta sen voi lukea maksullisesti:

http://www.hs.fi/arkisto/artikkeli/Kuolevan+oman+tahdon++sivuuttaminen+on+julmaa/HS20100531SI1MP02noh?free=hiilinen&date=year2010&advancedSearch=&

Tai sitten blogikirjoitukseni, jonka pohjalta juttu osittain tehtiin:

http://hiilinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/02/08/rauhallinen-exitus-letalis-kello-0615

Ilman tissejäkin on siis mahdollista saada huomiota ja välttämättä aina ei tarvita shokeeravia temppuja sitä varten. Jatketaan!

hiilinen
Vasemmistoliitto Vantaa

Olen 46-vuotias paljasjalkainen vantaalainen Askistosta. Liiton mies. Sopimusasiantuntijana liitossa, eli liiton mies.
Omaan lähihoitajan suuren sydämen.
Harrastan aktiivisesti myös tietokonepelaamista.
Yhteystiedot:
hiilinen(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu